PARA II اسپانیایی:لوکت در حال پرواز در ارتفاع

اسپانیا

PARA II اسپانیایی:لوکت در حال پرواز در ارتفاع.

دیروز در مسابقات بین المللی پارا بدمینتون اسپانیا II 2022 برای مریل لوکت (SU5) همه لبخند بود زیرا مرد فرانسوی پس از کنار زدن روتیک راگوپاتی با نتیجه 21-15 21-15 بلیط نیمه نهایی را به دست آورد.

لوکت پس از بازی خندید: «من الان پاهایم را دوست دارم چون سریع هستم.

«من متفاوت بازی می‌کردم، بیشتر از سرم استفاده می‌کردم تا اوضاع راحت‌تر شود. من یک مربی جدید از اندونزی دارم (عارف راسیدی) و او تاثیر زیادی داشته است. او اینجا نیست اما به من بازخورد می دهد تا به من کمک کند. برنامه بازی من که وارد مسابقه من شد واقعا نتیجه داد.

من واقعا از نحوه بازیم و بازگشت به میدان بازی خوشحالم. بدمینتون زندگی من است.»

 

20220304 1308 SpanishParaBadmintonInternationalII2022 BPAS2895

 

در پاسخ به این سوال که آیا احساس می‌کند آنچه را که برای کسب عنوان لازم است به دست آورده است، او با قاطعیت پاسخ داد: “بله، قطعا.”

لوکت با رقابت سختی با شاتل چین تایپه و فانگ جن یو، بازیکن شماره 1، که در چهار بازی آخر با چیراگ بارتا روبرو می شود، روبرو است. مطمئناً یک خطر برای بقیه در رده خود، نیش در تمام مسابقات گروهی خود پیروز شد در حالی که یک بازی را ترک نکرد. لوکت امروز ابتدا با هموطن فانگ، گوی یو پو بازی خواهد کرد تا در فینال شرکت کند.

تک‌نفره مردان SL4 با 24 مسابقه دشوارترین رده برای فتح بود.

چی هیونگ آنگ اهل سنگاپور بود که منتظر سقوط این مهمانی بود. پس از لبه زدن دانه شماره 2 ریکارد نیلسون 21-14 17-21 21-16 در مرحله یک شانزدهم نهایی، جوانه های چشایی او افزایش یافت.

آنگ پس از پیروزی مقابل سوئد گفت: «می‌توانستم ببینم که تعادل خوبی برقرار نمی‌کند، بنابراین وارد حمله شدم.

من از ضربات و شوت هایم برای بالا و پایین بردن او در زمین استفاده می کردم. من خیلی بیشتر یک بازیکن تهاجمی هستم. در بازی دوم نتوانستم خوب ببینم، بنابراین به نوعی از بین رفت.

مربی من در سنگاپور کمک زیادی به من کرده است. این مفید است که او بتواند (عملیات) را در YouTube تماشا کند و از طریق WhatsApp در تماس باشد. من نکات زیادی دریافت کرده ام.”

 

20220304 1029 SpanishParaBadmintonInternationalII2022 BPCB1507

 

آنگ یک بازیکن توانا در 16 سالگی برای کشورش بدمینتون بازی کرد.

زمانی که جوان بودم بازیکن ملی بودم. سپس بازی را متوقف کردم تا روی مطالعه تمرکز کنم.»

متأسفانه، قرار نبود آنگ در یک چهارم نهایی باشد زیرا توسط غول آلمانی مارسل آدام 21-15 21-11 کنار گذاشته شد.

تنها پرچمدار دانمارک، کاترین روزنگن (SU5) پس از شکست شانتیا ویسواناتان 21-14 با نتیجه 21-15، موفق شد یک جایگاه نیمه نهایی را کسب کند.

راستش من خیلی عصبی بودم. من در این مسابقات خوب بازی نکردم. این یک برد خوب بود و من خوشحالم که اینجا هستم، اما می‌خواهم بیشتر بازی را از نو انجام دهم.»

 

کلیدواژه : بدمینتون
ارسال دیدگاه