پیروزی هو پنگ رون و چنگ سو یین بر بازیکنان برتر
هو پنگ رون و چنگ سو یین از مالزی با شکست زوج سرشناس تانگ چون مان و تسه یینگ سوت از هنگکنگ به نیمهنهایی مسابقات آزاد ماکائو راه یافتند. این دو بازیکن مالزیایی که در رده ۲۹ جهانی قرار دارند با نتیجه ۱۸-۲۱ و ۱۸-۲۱ پس از ۳۹ دقیقه بازی موفق شدند تیم شماره ۸ جهان را شکست دهند.
رویارویی با تیم اندونزی برای صعود به فینال
پنگ رون و سو ین در نیمهنهایی با زوج اندونزیایی دجان فردینانشاه و گلوریا امانوئل ویدجایا روبهرو خواهند شد. این تیم اندونزیایی در مرحله یک چهارم نهایی، تیم تایلندی روتاناپاک اوپتونگ و ژنیشا سودجایپراپارات را با نتیجه ۲۱-۱۸ و ۲۱-۱۰ شکست داد.
این را هم بخوانید: کنارهگیری قهرمانان دونفره مختلط کرهجنوبی به دلیل مصدومیت

تان وی کیونگ و نور ازرین ایوب به راه خود ادامه میدهند
در مسابقات دونفره مردان، زوج کهنهکار تان وی کیونگ و نور ازرین ایوب از مالزی به نیمهنهایی صعود کردند. این تیم که در رتبه ۴۶ جهانی قرار دارد، موفق شد تیم جوان تایلندی پیراچای سوکپون و پاکاپون تییراتساکول را در یک مسابقه ۷۰ دقیقهای با نتیجه ۱۹-۲۱، ۲۱-۱۹ و ۲۱-۱۸ شکست دهد.
تجربه پیروزی بر جوانان تایلندی
وی کیونگ ۳۵ ساله و ایوب ۳۱ ساله با تکیه بر تجربه خود توانستند پیراچای ۲۰ ساله و پاکاپون ۱۹ ساله را شکست داده و برای دومین بار در سال جاری به نیمهنهایی صعود کنند. این تیم در ماه ژوئن نیز به نیمهنهایی مسابقات کاوهسیونگ مسترز راه یافته بودند، هرچند که آن مسابقه تنها یک رویداد سوپر ۱۰۰ بود.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.