چن تانگ جی و تو ای وی پس از حادثه ناگهانی به مسابقات مسترز ژاپن بازمی‌گردند

چن تانگ جی و تو ای وی

بازگشت به مسابقات

زوج مختلط شماره 9 جهان، چن تانگ جی و تو ای وی، پس از غیبت در چند تورنمنت به دلیل حادثه ورزشی ای وی، قرار است در مسابقات مسترز ژاپن در ماه آینده به میدان برگردند.

مصدومیت ای وی

ای وی، 24 ساله، پس از یک وقفه پنج روزه برای بهبودی از مصدومیت‌های ناشی از یک حادثه در باشگاه آکادمی بدمینتون مالزی (ABM) در بوکیت کیارا، تمرینات خود را از سر گرفت.

در حین یک تمرین، او در حین نگه‌داشتن یک دمبل، سر خورد و باعث ایجاد زخم عمیقی بر روی دست چپ و پارگی درجه دو در کمرش شد.

این مصدومیت‌ها نیاز به 16 بخیه داشت و باعث شد این زوج از حضور در مسابقات آزاد شمالگان و آژاد دانمارک انصراف دهند.

 

این را هم بخوانید: کناره‌گیری ویکتور اکسلسن از مسابقات آزاد دانمارک 2024

2908newno102 1693292546 3

برنامه‌های آینده

مربی تیم‌های مختلط‌، نوا ویدیانتو، تأیید کرد که این زوج احتمالاً در مسابقات مسترز ژاپن (12-17 نوامبر) و سپس در مسترز چین (19-24 نوامبر) به میدان خواهند آمد تا به جمع‌آوری امتیاز کافی برای صعود به فینال جهانی در هانگژو در دسامبر بپردازند.

رتبه‌بندی جهانی

نوا به برناما گفت: «این زوج احتمالاً در هر دو مسابقه ژاپن و چین مسترز شرکت خواهند کرد.»

در حال حاضر، تان جی و ای وی در رده سوم رده‌بندی جهانی BWF قرار دارند، یک جایگاه پایین‌تر از هم‌وطنان خود، گو سون هوات و شوون لای.

طبق فرمت مسابقه، تنها هشت بازیکن و زوج برتر به فینال جهانی معتبر راه خواهند یافت.

ارسال دیدگاه