شکست زوج زنان مالزی
زوج زنان مالزی، پیرلی تان و م. تینا در دور اول مسابقات مسترز کوماموتو در ژاپن امروز در مقابل یوکی فوکوشیما و مایو ماتسوموتو شکست خوردند.
آنها بازی را با عملکرد ضعیفی آغاز کردند و گیم اول را با نتیجه ۲۱-۹ واگذار کردند.
سابقه قوی حریفان ژاپنی
ماتسوموتو دو بار قهرمان جهان در بخش دونفره زنان با همتیمی سابق خود واکانا ناگاهارا است و فوکوشیما نیز با همتیمی سابق خود، سایاکا هیروتا، دو بار قهرمان آسیا شده است. فوکوشیما و هیروتا همچنین دو بار نایب قهرمان جهان در برابر زوج ماتسوموتو و ناگاهارا بودند.
این را هم بخوانید: موفقیت بازیکنان مالزی در دور اول مسابقات بدمینتون مسترز کوماموتو 2024
تلاش برای بازگشت
با این حال، پیرلی و تینا دست از تلاش نکشیدند و با عملکردی عالی توانستند گیم دوم را در برابر زوج جدید ژاپنی به پیروزی برسند.
در گیم سوم، پیرلی و تینا دوباره عقب افتادند و ۱۱-۶ عقب بودند. اما آنها توانستند فاصله امتیازی را جبران کرده و ۱۹-۱۵ پیش بیفتند، اما استرس مسابقه بر مالزیاییها غلبه کرد.
در نهایت، آنها نتوانستند بازی را به نفع خود خاتمه دهند و با نتایج ۲۱-۹، ۱۴-۲۱ و ۲۳-۲۱ طی یک ساعت شکست خوردند.
دیدار حریفان در دور دوم
فوکوشیما و ماتسوموتو در دور دوم باید با یکی از زوجهای ویویان هو و لیم چیو سین از مالزی یا کاهو اوساوا و مای تانابه از ژاپن روبهرو شوند.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.