شکست نمایندگان مالزی در دور اول مسابقات بدمینتون مسترز کوماموتو 2024

شکست نمایندگان مالزی در دور اول مسابقات بدمینتون مسترز کوماموتو 2024

شکست زوج زنان مالزی

زوج زنان مالزی، پیرلی تان و م. تینا در دور اول مسابقات مسترز کوماموتو در ژاپن امروز در مقابل یوکی فوکوشیما و مایو ماتسوموتو شکست خوردند.

آنها بازی را با عملکرد ضعیفی آغاز کردند و گیم اول را با نتیجه ۲۱-۹ واگذار کردند.

سابقه قوی حریفان ژاپنی

ماتسوموتو دو بار قهرمان جهان در بخش دونفره زنان با هم‌تیمی سابق خود واکانا ناگاهارا است و فوکوشیما نیز با هم‌تیمی سابق خود، سایاکا هیروتا، دو بار قهرمان آسیا شده است. فوکوشیما و هیروتا همچنین دو بار نایب قهرمان جهان در برابر زوج ماتسوموتو و ناگاهارا بودند.

 

این را هم بخوانید: موفقیت بازیکنان مالزی در دور اول مسابقات بدمینتون مسترز کوماموتو 2024

 

تلاش برای بازگشت

با این حال، پیرلی و تینا دست از تلاش نکشیدند و با عملکردی عالی توانستند گیم دوم را در برابر زوج جدید ژاپنی به پیروزی برسند.

در گیم سوم، پیرلی و تینا دوباره عقب افتادند و ۱۱-۶ عقب بودند. اما آن‌ها توانستند فاصله امتیازی را جبران کرده و ۱۹-۱۵ پیش بیفتند، اما استرس مسابقه بر مالزیایی‌ها غلبه کرد.

در نهایت، آن‌ها نتوانستند بازی را به نفع خود خاتمه دهند و با نتایج ۲۱-۹، ۱۴-۲۱ و ۲۳-۲۱ طی یک ساعت شکست خوردند.

دیدار حریفان در دور دوم

فوکوشیما و ماتسوموتو در دور دوم باید با یکی از زوج‌های ویویان هو و لیم چیو سین از مالزی یا کاهو اوساوا و مای تانابه از ژاپن روبه‌رو شوند.

ارسال دیدگاه