درخشش یومی فوکوشیما و مایو ماتسوموتو
همکاری جدید یومی فوکوشیما و مایو ماتسوموتو شروعی موفقیتآمیز داشت؛ این دو بازیکن باتجربه ژاپنی در اولین حضور مشترک خود به نیمهنهایی مسابقات مسترز کوماموتو ژاپن ۲۰۲۴ راه یافتند.
فوکوشیما و ماتسوموتو که پیشتر با شرکای سابق خود، سایاکا هیروتا و واکانا ناگاهارا، درخششهای زیادی داشتند، این هفته توانستند در رقابتهای جدید نیز موفق باشند. آنها پیرلی تان و م. تینا را در دور اول، کاهو اوسوا و مای تانابه (هموطنانشان) را در دور دوم و لی یون وو و لی یو لیم از کره را در مرحله یکچهارم شکست دادند. در نیمهنهایی، آنها به مصاف لی یی جینگ و لو ژو مین، قهرمانان مسابقات آزاد چین، خواهند رفت.
شکست کدای نارائوکا
در بخش مردان، کدایی نارائوکا، امید ژاپن، در مرحله یکچهارم نهایی توسط لیونگ جون هائو، بازیکن شماره ۳۱ جهان، از رقابتها حذف شد.
صعود بازیکنان مالزیایی
در مسابقات دونفره مردان، نور محمد عزرین ایوب و تان وی کیونگ به نیمهنهایی راه یافتند.
این را هم بخوانید: نتایج مسابقات مسترز کوماموتو 2024
نیمهنهایی جذاب
در بخش مردان، لیونگ جون هائو با جوناتان کریستی روبهرو خواهد شد و ویکتور اکسلسن به مصاف لی شی فنگ میرود. اکسلسن در دیداری سخت مقابل کریستو پوپوف با نتیجه ۲۱-۱۸، ۱۶-۲۱، ۲۱-۱۸ به پیروزی رسید.
مسابقات انفرادی زنان
در بخش انفرادی زنان، سیم یو جین به روند موفقیت خود ادامه داد و میشل لی را با نتیجه ۱۶-۲۱، ۲۱-۹، ۲۱-۱۶ شکست داد تا در نیمهنهایی با گرگوریا ماریسکا تونجونگ روبهرو شود. در دیگر دیدار نیمهنهایی، آکانه یاماگوچی به مصاف پورنپاوی چوچوونگ خواهد رفت.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.