نتایج روز دوم مسابقات آزاد مالزی سوپر 1000

نتایج روز دوم مسابقات آزاد مالزی سوپر 1000

شکست آرون چیا و سو ووی ییک

تیم شماره 6 جهان، آرون چیا و سو ووی ییک، در دور دوم مسابقات آزاد مالزی با شکستی غیرمنتظره روبرو شدند. این شکست توسط تیم شماره 27 جهان، لی فانگ چی و لی فانگ جن، رقم خورد که در مدت 47 دقیقه با نتایج 21-14 و 21-18 در سالن اکسیاتا آرنا پیروز شدند.
آرون و ووی ییک در این دیدار در بهترین فرم خود نبودند و اشتباهات غیرضروری بسیاری مرتکب شدند.
این نخستین شکست آرون و ووی ییک در سه رویارویی با فانگ چی و فانگ جن بود.

امیدهای گو سون هات و شون لای در مرحله یک‌چهارم نهایی

تیم دونفره مختلط گو سون هات و شون لای با تکیه بر تجربه خود، روز جمعه در مرحله یک‌چهارم نهایی مسابقات آزاد مالزی به مصاف ستارگان در حال رشد چین، چنگ شینگ و ژانگ چی، می‌روند.
این چهارمین تقابل میان این دو تیم است. تیم شماره 6 جهان مالزیایی‌ها در آخرین دیدارشان در مرحله نیمه‌نهایی مسابقات آزاد چین سال گذشته پیروز شدند.
این زوج زن و شوهر با غلبه بر تیم شماره 34 جهان هند، ک. ساتیش کومار و آدیا واریاث با نتایج 21-10 و 21-17 جایگاه خود را در مرحله یک‌چهارم نهایی تثبیت کردند.

 

این را هم بخوانید: برنامه‌های کنت جوناسن برای ارتقای سطح بازیکنان تیم ملی بدمینتون مالزی

3 Goh Soon Huat Shevon Jemie Lai 980x550 1

باید در بهترین فرم باشیم

شون لای اظهار داشت که او و گو سون هات باید در بهترین وضعیت فیزیکی و ذهنی خود باشند تا شانس پیروزی مقابل چنگ شینگ و ژانگ چی را افزایش دهند.
وی افزود: «ما آنها را در آزاد چین شکست دادیم، بنابراین حس مثبتی داریم، اما هر زمین و شرایطی متفاوت است. تمام تلاش خود را خواهیم کرد.»
او ادامه داد: «برای رقابت با آنها باید به بهترین فرم خود برسیم. این تیم در حال نزدیک شدن به دیگر تیم‌های برتر چینی است و از نظر قدرت و سرعت در سطح دو تیم برتر چین قرار دارند.»

بازیابی پس از بیماری

شون لای همچنین گفت که همچنان در حال بهبودی از آنفلوآنزا است.
وی گفت: «در چند روز گذشته حال خوبی نداشتم، اما امروز بهتر بودم.»

ارسال دیدگاه