پیروزی نمایندگان مالزی در رقابتهای بدمینتون هند
تیم دو نفره مردان، گو سزه فی و نور ایزدین رومسانی، توانستند با صعود به فینال مسابقات دونفره مردان در رقابتهای سوپر ۷۵۰ آزاد هند 2025، نمایندگان مالزی را در این تورنمنت نجات دهند.
پیروزی چشمگیر در نیمهنهایی
سزه فی و ایزدین، تیم شماره ۲ جهان، با یک نمایش قدرتمند موفق شدند در دیداری که تنها ۳۷ دقیقه به طول انجامید، با نتایج ۲۱-۱۸ و ۲۱-۱۴ تیم هندی ساتویکسایراج رانکیرِدی و چیراگ شتی (تیم شماره ۹ جهان) را شکست دهند.
این پیروزی دومین موفقیت آنها در هشت دیدار مقابل این تیم هندی به حساب میآید.
ناکامی دیگر تیمهای مالزی
در رقابتهای نیمهنهایی دیگر، تیمهای مالزیایی شامل آرون چیا و سو ووی ییک (دونفره مردان)، پیرلی تان و م. تینا (دوبل زنان) و تیمهای دونفره مختلط چن تانگ جی و تو ای وی و گو سون هات و شون لای، همگی از صعود به فینال بازماندند.
رویارویی در فینال با تیم کره جنوبی
سزه فی و ایزدین در فینال روز یکشنبه با تیم کرهای کیم وون هو وسئو سئونگ جائه روبهرو خواهند شد. این دیدار فرصتی است تا این تیم مالزیایی روند موفقیتهای قابلتوجه خود از ماه آگوست تاکنون را ادامه دهند.
آنها تاکنون قهرمانی در مسابقات آزاد ژاپن، آزاد چین و آزاد شمالگان را در کارنامه دارند و در فینال تور جهانی نیز به مقام نایبقهرمانی دست یافتند.
این را هم بخوانید: بازگشت درخشان پیرلی تان و م. تینا در مسابقات آزاد هند 2025
واکنش بازیکنان به عملکرد خود
سزه فی درباره بازی نیمهنهایی گفت: «هرچند رکورد خوبی مقابل این تیم نداشتیم، اما فشار بازی در زمین خانگی روی دوش آنها بود. من تمرکز خود را روی ایجاد فرصت در نزدیکی تور برای ایزدین گذاشتم تا ضربات اسمش خود را اجرا کند.»
ایزودین نیز اظهار داشت: «تلاش میکنیم که روی بازی تمرکز کنیم و از فکر و خیال اضافی دوری کنیم. ما تمام تلاش خود را مقابل تیم کرهای به کار خواهیم گرفت.»
آخرین قهرمانی مالزی در هند اوپن
آخرین باری که مالزی توانست قهرمانی این مسابقات را کسب کند، در سال ۲۰۱۴ و توسط لی چونگ وی در بخش انفرادی مردان بود.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.