حتی فرانسه در نیمه نهایی، رشید شکست مالزی در آل انگلیس 2025 را محکوم می کند
به گزارش بدمینتون ایران : یک فرانسوی در نیمه نهایی تمام انگلستان در آل انکلیس – و حتی یک شاتل مالزیایی در چشم نیست.
این واقعیت تلخ پس از یک کمپین تلخ در بیرمنگام است.
شماره 16 جهان، الکس لانیر، تازه از قهرمانی خود در اورلئان، از شانس رسیدن به مسابقات انفرادی مردان در 4 پایانی سرپیچی کرد، در حالی که شاتل کاران برتر مالزی در معتبرترین تورنمنت بدمینتون زود شکست خوردند.
فرانسه مدتهاست که در فوتبال، دو و میدانی، تنیس و راگبی یک قوی بوده است، اما هرگز در بدمینتون اما هرگز در بذمینتون قوی نبوده
مدعیان اصلی مالزی وضعیت بهتری نداشتند.
گوه سزه فی نور عزالدین رومسانی (نفر دوم) و قهرمان سابق جهان، آرون چیا-سو ووی ییک، هر دو در اوایل مسابقات دونفره مردان از زمین خارج شدند.
چن تانگ جی-تو ای وی، چن تانگ جی-تو ای وی، در دور اول با یک خروج شوک روبه رو شد، در حالی که لی زی جیا در انفرادی مردان به همان سرنوشت دچار شد قبل از اینکه فاش کند که آسیب دیدگی مچ پا هنوز او را آزار می دهد.
بهترین عملکرد مالزی از دونفره زنان پرلی تان بود. تینا و دونفره مختلط Goh Soon Huat-Shevon Lai، که به یک چهارم نهایی رسید – بسیار دور از انتظار هواداران.
داتوک راشد سیدک، اسطوره بدمینتون، نتایج ضعیف را به شدت مورد انتقاد قرار داد و آن را فاجعه ای برای کشوری خواند که به عنوان یک نیروگاه بدمینتون شناخته می شود.
رشید گفت: مسابقات آل انگلیس یک رویداد معتبر است و این بسیار ناامید کننده است که مالزی در نیمه نهایی حضور نداشت.
در عوض، فرانسه – کشوری که هرگز برای بدمینتون شناخته نشده است – یک بازیکن در چهار بازی آخر دارد.”
قهرمان سابق انگلیس خواستار بررسی کامل شده است و اصرار دارد که مشکل فشار نیست بلکه آمادگی ضعیف است.
او گفت: “ما همیشه فکر می کنیم آماده هستیم، اما کشورهای دیگر به سادگی آمادگی بیشتری دارند. ما باید استانداردهای خود را افزایش دهیم.”
علیرغم شکست، رشید همچنان امیدوار است که مالزی بتواند خود را در جام سودیرمان در چین (27 آوریل تا 4 مه) نجات دهد.
او افزود: “این شکست فقط به بازیکنان مربوط نمی شود – همه باید مسئولیت را بپذیرند. ما باید دوباره سازماندهی کنیم و مقابله کنیم.”
مالزی در گروه C جام سودیرمان به مصاف ژاپن، فرانسه و استرالیا می رود
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.