به زودی هوات-شیون در اردوی جام سودیرمن 2025 شور و شوق تازه‌ای پیدا می‌کند

به زودی هوات-شوون در اردوی جام سودیرمن 2025 شور و شوق تازه‌ای پیدا می‌کند

به زودی هوات-شوون در اردوی جام سودیرمن 2025 شور و شوق تازه‌ای پیدا می‌کند

به گزارش بدمینتون ایران: گو سون هوات-شوون لای، نفر سوم جهان، در طول اردوی تمرینی متمرکز برای جام سودیرمن از ۱۴ تا ۲۳ آوریل، به تقویت قوای مورد نیاز خود دست یافت.

اردوی ۱۰ روزه در آکادمی بدمینتون مالزی (ABM) محیطی پر جنب و جوش را فراهم کرد که روزانه بیش از ۵۰ بازیکن ملی پوش در آن تمرین می‌کردند.

سالن ۱۶ زمین و سالن ورزشی کاملاً مجهز، زندگی را برای بازیکنان آسان‌تر کرد و به آنها اجازه داد تا کاملاً روی آماده‌سازی‌های خود تمرکز کنند.

شیون، که در سال ۲۰۲۱ به همراه همسرش سون هوات، تیم بدمینتون مالزی (BAM) را ترک کرد تا مستقل شود، گفت که این اردو به آنها کمک کرد تا روحیه خود را بازیابند.

شیون گفت: «از بازگشت به مرکز تمرین ملی، جایی که تقریباً دو هفته با همه تمرین کردیم، احساس خوبی داشتم.

تمرین و معاشرت با زوج‌های جوان‌تر، حس و حال تازه‌ای داشت.»

به زودی، هوات-شوون، این حس مثبت را به بازی افتتاحیه مالزی مقابل فرانسه در جام سودیرمن منتقل کرد و گرگوار دشامپ-السا جاکوب را با نتایج ۲۱-۷ و ۲۱-۱۹ شکست داد.

شیون گفت با توجه به اینکه مالزی از قبل ۴-۰ پیش بود، فشار کمی روی آنها وجود دارد.

او افزود: «هم تیمی‌های ما قبلاً تساوی را قطعی کرده بودند، بنابراین می‌توانستیم روی بازیابی شتاب خود و تطبیق با زمین تمرکز کنیم.»

کلیدواژه : سودیرمنهوات-شوون
ارسال دیدگاه