پیروزی تای مقابل سیندو در مسابقات جهانی بدمینتون ۲۰۲۱
تای تزو یینگ با نمایش دقیق و عمدتاً بدون خطا در مرحله یک چهارم نهایی در برابر مدافع عنوان قهرمانی پوسارلا وی سیندو، به اولین مدال قهرمانی خود در مسابقات جهانی اطمینان داد.
فقدان مدال قهرمانی جهان یکی از ناهنجاریهای حرفهای درخشان بود و شماره یک جهان امروز با یک عملکرد خوب به آن پرداخت. پیروزی امروز مقابل پوسارلا که در دورههای قبلی هرگز از مرحله یک چهارم نهایی عبور نکرده بود، نقطه عطفی بود، اما خود تای بیشتر از نحوه بازیاش راضی بود تا اینکه به خودش از کسب مدال اطمینان داده بود.
شماره 1 جهان در تماس خوبی بود، و هرگز کنترل خود را بر روی مراحل از دست نداد. هندی از انجام بازی قدرت خود باز داشت و تای هرگز به حریفش اجازه نداد که برتری قابل توجهی کسب کند. تای پس از از دست دادن یک کشتن عجیب در زمین باز، محافظهکارانهتر بازی کرد و با پیروزی 21-17 21-13 در 42 دقیقه پاداش گرفت.
بیش از کسب مدال قهرمانی جهان، از نحوه بازی خود راضی هستم. تای گفت: من اشتباهات زیادی نداشتم و این باعث خوشحالی و رضایت من است.
در تمام بازیهایم تاکنون صبور بودهام و این بزرگترین نکته مثبت برای من است. برای بازی بعدی (در مقابل هی بینگ جیائو)، مهم است که صبور باشید و اشتباه نکنید. سیندو بازیکن بسیار قوی و بسیار سریعی است، بنابراین من هم باید سریع بازی می کردم و زمین را به خوبی پوشش می دادم.
مهمترین چیز برای من این است که بر محدودیت های خودم غلبه کنم و در هر مسابقه بهترین تلاشم را کنم. و وقتی هوادارانم از من حمایت کنند، این انگیزه من برای رسیدن به بالاتر خواهد بود.”
اندکی بعد، کیدامبی سریکانث نیز به اولین مدال قهرمانی خود در مسابقات جهانی مطمئن شد و در نیمه نهایی موفق شد مارک کالجو هلندی را با نتیجه 21-8 21-7 شکست دهد.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.